Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kawa
#41

Co sądzicie o słodzeniu kawy miodem ? Smile
#42

Na jedno wychodzi, i tak zostanie zredukowana do glukozy Smile Ale jezeli sie lepiej poczujesz.... Big Grin
#43

Ciągle lepsze niż biały cukier, sam kawę pije tylko dla smaku, najlepsze na pobudkę rano jest trening Smile
#44

Tylko, ze w tej temperaturze, to traci znaczenie.

Sprobuj z maslem, jakims dobrym. zapomnisz o slodzeniu a takiego kopa daje, ze hej.
Dave Asprey poleca Kerrygold ale u nas w Polsce mozna kupic rownie dobre.
#45

Tak , czytałem będę musiał spróbować w lodówce mam klarowane masło Smile
#46

Z klarowanym to nie to samo, nie ten smaczek Wink
#47

Mrówek, w temperaturze 50 st.C miód traci cenne mikroelementy i witaminy, więc trzeba słodzić kawę która już przestygła.
#48

Ja zawsze pije latte, więc znowu złowrogie mleko.
#49

dodaj mleko kokosoweBig Grin
#50

Kawa i trening. Moze kogos to zacheci do kawy Wink Ja bez kawy to bym chyba nie zaczal treningu Big Grin
http://rekompozycja.pl/przeglad-rekompoz...czy-split/


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości