Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Siemie lniane - gotowanie oraz tłuszcz nasycony.
#5

nie trzeba gotowac. Ja dodaje do platkow owsianych do sniadania, jak jem co innego to miele 4 lyzeczki, wsypuje do kubka i zalewam ciepla lub goraca woda, czekam z 5-10 min i szamie. Kupuj tylko w postaci pelnych ziaren, nigdy zmielone poniewaz ten tluszcz wietrzeje i najlepsze jest swiezo zmielone. Z tego co czytalem to siemie praktycznie nie ma zlych czy szkodliwych skladnikow. Poszukaj na necie wiecej info bo siemie dobre jest, szczegolnie na uklad pokarmowy, zoladek i jelita.


Wiadomości w tym wątku
Siemie lniane - gotowanie oraz tłuszcz nasycony. - przez Hannibal - 2015-02-28, 19:16
RE: Siemie lniane - gotowanie oraz tłuszcz nasycony. - przez Marcin88 - 2015-02-28, 20:22
RE: Siemie lniane - gotowanie oraz tłuszcz nasycony. - przez Hannibal - 2015-03-01, 13:04
RE: Siemie lniane - gotowanie oraz tłuszcz nasycony. - przez Newcio - 2015-03-01, 13:33
RE: Siemie lniane - gotowanie oraz tłuszcz nasycony. - przez Goral1001 - 2015-03-01, 14:58

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości