Liczba postów: 207
9
Reputacja:
121
Zahir może napiszemy projekt na dotacje do tych seminarek? :-)
Zapraszam wszystkich na funpage pasjonatów gimnastyki, workoutu, zimowych kąpieli oraz wszelakiej aktywności! Żyć pełnią życia - to nasza pasja, to nasza misja
https://www.facebook.com/gimnastycznyworkout
Siła!
Liczba postów: 53
2
Reputacja:
44
Podoba mi się pomysł.
Jestem za !!
Liczba postów: 18
0
Reputacja:
15
Ja również jestem chętny na seminaria. kiedy pierwszy wyjazd ? ;D
Liczba postów: 246
19
Reputacja:
217
Witajcie. popieram inicjatywę , jestem jak najbardziej za! Wchodzę w to!
Liczba postów: 265
17
Reputacja:
187
Te spotkania całodniowe w weekendy rozumiem? Co jeśli ktoś ominie 1 albo 2 spotkania?
Liczba postów: 4,614
166
Reputacja:
360
Satetsu, nie chcemy występować z pozycji żandarma i rozliczać każdego z obecności. Rozumiemy, że każdemu może coś wypaść. Potrzebujemy jednak ludzi którzy wykażą się samo dyscypliną i sami będą pilnowali obecności. Za każdym razem będziemy ustalali z prowadzącym stawkę. Będziemy chcieli ściągać naprawdę najlepszych a co za tym idzie trzeba będzie im za to dobrze zapłacić. Jeśli nagle zamiast 20 osób przyjadą 3, to nie będziemy w stanie opłacić ani trenera, ani sali. Dlatego zależy nam, by każdy przemyślał swój udział w tym przedsięwzięciu i jeśli się na nie zdecyduje brał systematyczny udział w seminariach. Jeżeli wypadnie mu coś losowego, to liczę, że taka osoba zadzwoni i poinformuje nas, byśmy mogli przewidzieć wcześniej ilość osób biorących udział w zajęciach.
Jest jeszcze jeden aspekt sprawy. Częsta absencja będzie powodowała "odstawanie" od grupy, co może przełożyć się na efekt egzaminu.