2013-11-29, 23:16
A nie da rady telefonem komorkowym? Przeciez teraz chyba prawie kazdy ma taka mozliwosc.
"Pasja jest absolutnie konieczna do osiągnięcia długotrwałego sukcesu jakiegokolwiek rodzaju" Donald Trump
(2013-11-28, 01:35)Newcio napisał(a): Dlatego szkoda czasu i to, że znany wszystkim ze środowisku SW Maksym robi wagę przodem na ugiętych rękach ( nie widziałem osobiście ) mimo, 6 lat stażu treningowego to świadczy tylko i wyłącznie o nim i jak dla mnie jego straty czasu w moim mniemaniu by osiągnąć wymierny progres ( Też sporo straciłem czasu w swoim treningu, jednak ja nie miałem z kim trenować i to z tego powodu nie jestem z siebie zadowolony, mógłbym być lepszy gdybym miał wsparcie ), a także posiadania braku wiedzy ( jednak ja już wiem co trzeba robić by nie popełnić tych błędów i wprowadzam to w życie na swoich zajęciach ) którą dobitnie pokazał przy swoim tutorialu. Na zapytanie na jakiej podstawie sądzi, iż prezentowane ćwiczenie jest najlepszym ćwiczeniem na brzuch ? Odpowiedział "Nie wiem... ale skoro czuje na sobie, że działa to znaczy, że działa" ręce opadają, a to podobno autorytet w Street Workout.