2013-10-22, 21:45
(2013-10-22, 21:12)mtidea.pl napisał(a): Który z produktów podobał Wam się najbardziej ?
Ciężko powiedzieć

Ja przez kontuzję nie mogłem uczestniczyć we wszystkich ćwiczeniach więc miałem sporo czasu na przetestowanie każdego produktu.
50/50 z racji dużego odciążenia pozwala na wykonanie każdego ćwiczenia w pełnym zakresie ruchu - i to takie ćwiczenia, o których człowiek nie myśli nawet na tym etapie rozwoju. Czekam na prezentację jeszcze lepszej wersji, o której wspominałeś, czyli z możliwością dokładnej regulacji odciążenia.
Wolveriny to super sprawa, jeżeli ktoś myśli o osiągnięciu rozpięcia czy samolotu to musi mieć takie cacko. Moja drabinka jest spoko, ale nie nada się dla początkujących z racji tego, że pierwszy szczebel jest dużo dalej niż początkowe poziomy Wolverina. Choć trochę szkoda, że nie poszedłeś w kierunku tego cross trainera bez rzepów, o którym pisałem kiedyś, bo jest mniej zabawy z założeniem i można zeskoczyć jak z kółek zamiast wisieć bez możliwości wypięcia się.
Kolejny produkt, nie pamiętam nazwy, coś a'la TRX. Świetne szczególnie w podróży gdzie nie da się podwiesić kółek. Przetestowałem na tym tylko planche leans i stwierdzam, że nadaje się do tego świetnie (do dziś odczuwam tego skutki).
Na kulkach i rolkach to się nie da utrzymać

Myślę, że dobrym rozwiązaniem byłoby zaprezentowanie szybkie wszystkich produktów na początku i każdy chętny mógłby w trakcie seminarium wypróbować to co by go zainteresowało.
Może opisz każdy produkt w dziale Trening -> Przybory gimnastyczne wtedy każdy będzie mógł się z nimi zapoznać, zadać pytania, zaproponować usprawnienie itp.
Jakieś video sprzętu w akcji też byłyby fajne.
"Remember that almost right, is still wrong. In the long term, this pursuit of perfection will result in much greater strength development and technical refinement;" -Coach Sommer