2016-02-25, 23:34
Ponieważ we Wrocławiu nie ma (a przynajmniej nie znalazłem) żadnych treningów gimnastyki sportowej dla staruchów takich jak ja, musiałem poszukać sobie czegoś innego. I w ten mniej więcej sposób wylądowałem na akrobatyce w "Akro-Smyku".
Wrażenia mega pozytywne, trener, Vitalij, zna się na rzeczy, a do tego jest bardzo otwarty na nowe doświadczenia i pomysły (oczywiście zacząłem reklamować gimnastykę
). Treningi mają fajną, otwartą formułę, więc można poćwiczyć w zasadzie nad tym, co się chce. Do dyspozycji jest jedna trampolina, air track/ścieżka, plansza i kilka odskoczni. Nawet kółka mają! Chociaż najbardziej jestem pod wrażeniem, że trener jest w stanie zrobić rundaka, czy salto tak, że mu okulary z nosa nie spadają
No i za pierwszym razem miałem wrażenie, że to Mrówek się teleportował tutaj na trening i właśnie okulary założył dla niepoznaki 
No i tak na deserek się podzielę osiągnięciami po dwóch (póki co
) treningach. Wklejki się nie udało nagrać, ale się zdarzały
Oczywiście nagranie zostało wykonane w odpowiednim stroju 
Wrażenia mega pozytywne, trener, Vitalij, zna się na rzeczy, a do tego jest bardzo otwarty na nowe doświadczenia i pomysły (oczywiście zacząłem reklamować gimnastykę

No i tak na deserek się podzielę osiągnięciami po dwóch (póki co